SLZ-M35FA

Takkassett SLZ-M

SLZ-M FA

Slimmad design och effektiv kontroll av luftflödet samt en av de lägsta ljudnivåerna på marknaden gör att SLZ-M passar perfekt i såväl hemmamiljö som kontors- och affärslokaler. Designad för att monteras i ett 600 x 600 mm undertakssystem, men kan även användas för montage i fast tak. Tack vare låg profil är installationsdjupet endast 245mm.

Lämpad för öppna lokaler

SLZ-M är designad för att användas i ett 600 x 600 mm undertakssystem men kan även användas i ett fast tak. Installationsdjup som behövs är endast 245 mm. Den nya panelens djup har minskats till 10 mm. Samtliga modeller har inbyggd kondensvattenpump och kan anslutas till MXZ multisplit-system för värmedrift ned till -25°C*. Mitsubishi Electric värmepumpar är självklart anpassade till vårt kalla nordiska klimat.

* Endast i kombination med MXZ-2E53 VAHZ

Värmepump med avancerad i-See sensor**

Med den nya och förbättrade 3D i-See sensorn är det enklare än någonsin att spara energi. Åtta sensorelement upptäcker alla personer i rummet inom en radie på 12 meter. Sensorn känner av antalet personer i rummet och anpassar effekten därefter. Beroende på var personerna i rummet befinner sig kan även luftriktningen anpassas för att maximal komfort skall uppnås.

Beskrivning

Energiklass (Värme/Kyla) A+ / A++
Lägsta garanterad drifttemp (Värme/Kyla) -20 / -10
Köldmedium R32
Ljudnivå dB(A) 25
Värmekapacitet 1,0 – 5,0
Kylkapacitet 0,7 – 3,9

Recensioner

Det finns inga recensioner än.


Bli först med att recensera ”SLZ-M35FA”