Altherma Monobloc 2 9 kW

Beskrivning

Värmer upp till 225 m²
Garanterad värmekapacitet ner till -20°C
16 års trygghet
Daikin Altherma Monobloc 2 är den perfekta modellen när inomhusutrymmet är begränsat, då systemet endast består av en utomhusenhet som enkelt kopplas upp mot befintliga värmegivare så som radiatorer, golvvärme och fläktkonvektorer. Modellen kommer med en ny design och hög prestanda och du kan välja mellan 9, 11 och 16 kW och hitta den som passar bäst till just ditt hem. 5 års garanti ingår och du får hela 16 års trygghet vid tecknad försäkring. Altherma Monobloc 2 passar perfekt vid renovering, utbyte och nya byggnader.
Energieffektiv värmekälla
Med höga COP-värden och en garanterad värmedrift ned till -25°C är Daikin Altherma Monobloc 2 en energieffektiv värmekälla. Altherma Monobloc 2 drivs även med köldmediet R-32 vilket har en lägre global uppvärmningspotential än många andra köldmedier. Det är effektmässigt jämförbart med standardköldmedier, men med en högre energieffektivitet och lägre CO2-utsläpp.Uppdaterad kompakt design för alla miljöer
Altherma Monobloc 2 kommer i en kompakt design där alla delar inklusive cirkulationspump och expansionskärl är inbyggda i utomhusenheten. Detta gör att man inte behöver den traditionella innerdelen vilket är perfekt för hem med begränsat utrymme. Enheten är tillräckligt liten för att kunna monteras under ett fönster och det ljusgrå höljet gör att enheten smälter in i många olika miljöer. Modellen kommer även med en svart, horisontell frontpanel som döljer fläkten.

Enkel installation och underhåll
Altherma Monobloc 2 är vattenansluten och alla hydrauliska komponenter är inbyggda i utomhusdelen. Detta gör den enkel att installera men också underhålla. Värmepumpen kopplas enkelt upp mot befintliga värmegivare så som radiatorer, golvvärme och fläktkonvektorer. Med den optimerade designen så är även enkelfläkten utvecklad för att vara tystgående och för att förbättra luftcirkulationen.

Styr ditt värmesystem via din smartphone
Med Daikins app Onecta kan du styra ditt värmesystem både hemifrån och på distans via din smartphone. Med appen får du flera smarta funktioner och du kan exempelvis styra värmesystemet med rösten, sköta schemaläggning för daglig användning eller semesterläge och övervaka din energiförbrukning.

Garanti
5 års garanti ingår och med tecknad försäkring får du hela 16 års trygghet. Gäller garantiregistrerad produkt.

Fler fördelar
– Drift ned till -25°C
– Framledningstemperatur 60°C vid -7°C
– Upp till A+++ i energiklass.
– Garanterad värmekapacitet ner till -20°C
– Ny kompakt design
– Perfekt vid begränsade utrymmen
– Möjlighet att styra via din smartphone
– Miljövänligt köldmedium R-32

Dokument

Kategorier: ,

Beskrivning

Teknisk information

Anslutning Vatten G1″
Energieffektivitet A+++
Modell EDLA09DW1
Typ Luft/Vatten Värmepump
COP Värde 4,91
Ström Utomhusdel 400 V
Energieffektivitet Varmluft A+++
Max Värmekapacitet 10,4 kW
Värmekapacitet Nominell 9,4 kW
Höjd 870 mm
Längd 1380 mm
Tillverkargaranti 5 år
Effekt 9 kW
Utgående vattentemperatur 25-60 °C
Köldmediemängd 3800 g
Köldmedium Typ R32
SCOP Medelklimat 35/55°C 4,82/3,44
Ljudtrycksnivå Utomhus 62 dB-A
Vikt 147 kg
Bredd 460 mm
Arbetstemperatur Utomhus -25/25 °C

Recensioner

Det finns inga recensioner än.


Bli först med att recensera ”Altherma Monobloc 2 9 kW”